Szkoła Lodziarstwa Gelateneo w Bolonii - kolejne szkolenie Basic dla naszych klientów
Serdecznie zapraszamy na cykl warsztatów Naturalne lody rzemieślnicze - poznaj tajniki włoskich mistrzów.
Mamy zaszczyt ponownie gościć w naszym oddziale w Sosnowcu włoskiego mistrza lodziarstwa Jacopo Chelli,
który poprowadzi 2-dniowe szkolenie dla początkujących w dniach 18-19 listopada 2019r. ,
20-21 listopada 2019r., 22-23 listopada 2019r. w godzinach 10 -17. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.
Zainteresowanych prosimy o wypełnienie formularza i przesłanie na: iwona@vegagastro.pl Serdecznie zapraszamy.
Serdecznie zapraszamy na cykl warsztatów Naturalne lody rzemieślnicze - poznaj tajniki włoskich mistrzów.
Mamy zaszczyt ponownie gościć w siedzibie naszej firmy w Słupsku włoskich mistrzów lodziarstwa Giacomo Schiavon i Mateo Casone,
którzy poprowadzą 2-dniowe szkolenia dla początkujących w dniach 21-22 październik 2019r.
oraz 23-24 październik 2019r. oraz dla zaawansowanych dnia 25 października 2019r. w godzinach 10 -17. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.
Zainteresowanych prosimy o wypełnienie formularza i przesłanie na: iwona@vegagastro.pl Serdecznie zapraszamy.
Szkoła Lodziarstwa Gelateneo w Bolonii - szkolenie Advanced dla bardziej wtajemniczonych, tutaj uczymy się już
czarnej magii lodziarstwa :)
Szkoła Lodziarstwa Gelateneo w Bolonii - kolejne szkolenie Basic dla naszych klientów