Maszyny dla ludzi sukcesu

Urządzenie cukiernicze - MASTERCHEF

Najważniejsze cechy:

  • łatwy w obsłudze panel elektroniczny umożliwiający sterowanie urządzeniem i monitorowanie cyklu produkcji
  • urządzenie posiada wgrane programy dla gastronomii, cukierni i lodziarni (pasteryzacja i frezowanie lodów)
  • możliwość wgrania własnych receptur
  • specjalnie wyprofilowany świder oraz skrobaki wpływające na jakość mieszanki
  • regulowana prędkość świdra
  • urządzenie może pracować z produktem w zakresie temperatur od -11oC do 105oC
  • krótkie czasy produkcyjne
  • podwójna pokrywa umożliwiająca dodawanie składników w trakcie produkcji bez konieczności zatrzymywania urządzenia
  • przezroczysta pokrywa, dzięki czemu można obserwować produkt w urządzeniu
  • oszczędność energii elektrycznej - moc sprężarki zmienia się w zależności od ilości produktu
  • dwustopniowe otwieranie drzwi przy ekstrakcji produktu
  • wbudowany prysznic z możliwością podłączenia ciepłej wody, co ułatwia czyszczenie urządzenia
  • system informowania o przerwach w dostawie prądu ("blackout")

 

 

MASTERCHEF 12 MASTERCHEF 20
Pojemność min-max [l] 12 20
Wsad min.-max. [kg/cykl] lody 3-7 5-12
Wsad min.-max. [kg/cykl] cukiernicze 3-9 6-15
Ilość prędkości świdra 7 7
Chłodzenie woda* woda*
Moc [kW] 5.2 7.7
Zasilanie [V/Hz/F] 400/50/3 400/50/3
Wymiary szer/gł/wys [cm] 51/70/121 55/74/139
Waga netto [kg] 190 265
*chłodzenie powietrzem dostępne w opcji
Logo Ottfreezer