Maszyny dla ludzi sukcesu

FREZER NABLATOWY - MTM K4 i MTM K20

Najważniejsze cechy:

Frezery MTM K 4 i MTM K20 to doskonałe rozwiązanie dla restauracji i lokali serwujących desery lodowe na życzenie klienta. Urządzenie umożliwia produkcję niewielkich ilości lodów na świeżo, pod bieżące potrzeby, specjalnie na zamówienie klienta.

 

 

MTM K4 MTM K20
Wsad min.-max. [kg] 0,4-0,6 1,5-2,5
Średni czas cyklu [min] 12 13
Wydajność [l/h] 5 20
Chłodzenie powietrze powietrze
Moc [kW] 0.8 1.85
Zasilanie [V/Hz/F] 230/50/1 230/50/1
Wymiary szer/gł/wys [cm] 33/42/43 36,5/71,5/66
Waga netto [kg] 46 96
Logo Cattabriga