Maszyny dla ludzi sukcesu

Urządzenie cukiernicze - CREMOMATIC

Najważniejsze cechy:

  • łatwy w obsłudze panel elektroniczny umożliwiający sterowanie urządzeniem i monitorowanie cyklu produkcji
  • urządzenie posiada wgrane programy cukiernicze, m.in. ganache, temperowanie czekolady, inwertowanie cukru, krem bawarski, dżemy
  • możliwość wgrania własnych receptur
  • urządzenie może pracować z mieszanką o temperaturze 105°C
  • specjalnie wyprofilowany świder oraz skrobaki wpływające na jakość mieszanki
  • regulowana prędkość świdra
  • system kontroli temperatury i konsystencji
  • wbudowany prysznic z możliwością podłączenia ciepłej wody, co ułatwia czyszczenie urządzenia
  • ekstrakcja produktu sterowana elektronicznie
  • przezroczysta pokrywa, dzięki czemu można obserwować produkt w urządzeniu
  • elektroniczny port umożliwiający podłączenie urządzenia do komputera
  • system informowania o przerwach w dostawie prądu ("blackout")

 

 

COM KEL 35 COM KEL 60
Pojemność min-max [l] 16-32 25-52
Chłodzenie woda* woda*
Moc [kW] 3.9 5.55
Zasilanie [V/Hz/F] 400/50/3 400/50/3
Wymiary szer/gł/wys [cm] 61/68/100 66/68/107
Waga netto [kg] 185 235
*chłodzenie powietrzem dostępne w opcji
Logo Cattabriga