Strona główna
Historia
Oferta
Lodziarnia
Cukiernia
Gastronomia
Bita śmietana
Automaty do lodów
Witryny do lodów
Wydarzenia
Katalog
Kontakt
Maszyny dla ludzi sukcesu
Urządzenie cukiernicze - CREMOMATIC
Najważniejsze cechy:
łatwy w obsłudze panel elektroniczny umożliwiający sterowanie urządzeniem i monitorowanie cyklu produkcji
urządzenie posiada wgrane programy cukiernicze, m.in. ganache, temperowanie czekolady, inwertowanie cukru, krem bawarski, dżemy
możliwość wgrania własnych receptur
urządzenie może pracować z mieszanką o temperaturze 105°C
specjalnie wyprofilowany świder oraz skrobaki wpływające na jakość mieszanki
regulowana prędkość świdra
system kontroli temperatury i konsystencji
wbudowany prysznic z możliwością podłączenia ciepłej wody, co ułatwia czyszczenie urządzenia
ekstrakcja produktu sterowana elektronicznie
przezroczysta pokrywa, dzięki czemu można obserwować produkt w urządzeniu
elektroniczny port umożliwiający podłączenie urządzenia do komputera
system informowania o przerwach w dostawie prądu ("blackout")
COM KEL 35
COM KEL 60
Pojemność min-max [l]
16-32
25-52
Chłodzenie
woda*
woda*
Moc [kW]
3.9
5.55
Zasilanie [V/Hz/F]
400/50/3
400/50/3
Wymiary szer/gł/wys [cm]
61/68/100
66/68/107
Waga netto [kg]
185
235
*chłodzenie powietrzem dostępne w opcji
Pobierz
ulotkę